Over ons

Wij zijn een familiebedrijf dat meer dan 40 jaar geleden opgericht werd door vader Herman. Enkele jaren geleden gaf hij de fakkel door aan zijn zonen Joris, Tim en schoondochter Saar. Maar hij staat nog steeds in voor het onderhoud van de machine en de schrijnwerkerij. Samen met vier professionele plaatsers koppelen we vakbekwaamheid aan een hartverwarmende service.

Nieuwste evoluties

Koken is leven en genieten. Verwen jezelf daarom met een zo groot mogelijk comfort tegen scherpe prijzen. Bovendien anticipeert Taes Keukens snel op veranderende trends. Handig want zo ben je zeker dat het design van jouw droomkeuken mee is met zijn tijd. Enkele tips willen we je niet onthouden. Laat je voor een modern interieur inspireren door een witte strakke greeploze gelakte keuken met een dun wit werkblad in composiet. Voor de landelijke woning gooit de gelakte landelijke keuken met aandacht voor details zoals kroonlijsten, pilasters, gegroefde rugwanden en handvaten in kennerskringen hoge ogen.

Functionele toestellen

Met hoogwaardige apparatuur wordt koken kinderspel.  In het tijdperk van de leefkeuken zijn originaliteit en gebruiksgemak de communicerende vaten. Handige apothekerskasten, uittrekbare gedempte laden en inbouwtoestellen maken van jouw keuken een unieke locatie waar het leuk is te vertoeven. De keuze voor kwaliteit en efficiëntie trekt Taes Keukens ook door in de keukenuitrusting. Alleen maar grote namen met Miele, Bora, Novy, Venduro en Atag (inbouwtoestellen), Franke (spoelbakken), Quooker en Grohe (kranenleverancier).

Meer dan keukens

Om het keukenplaatje compleet te maken, biedt Taes Keukens ook bijkomend kleuradvies of interieuradvies aan.  Verder werpt het familiebedrijf zich steeds meer op als een uiterst betrouwbare jouw partner in het volledige interieur van jouw woning. Naast het keukengebeuren is Taes Keukens gespecialiseerd in het maken van inbouwkasten, badkamerkasten,  dressings en burelen op maat.

Ook Gijs, Ivonne, Fons & Staf, de jongste leden van de familie Taes, staan te popelen om u te laten genieten van uw nieuwe droomkeuken.

Herman

Oprichter

Tim

Zaakvoerder - Projectleider

Saar Vandegaer

Zaakvoerder - Interieurontwerper

Joris

Zaakvoerder - Schrijnwerker

Peter

Keukeninstallateur

Ronny

Schrijnwerker

Wouter

Schrijnwerker

Deef

Keukeninstallateur

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x